MOOIZOOTJE

WOONACCESSOIRES
Prachtig aquarel van een schelpenstrand. De 4 schilderijtjes zijn "in het rond"geschilderd en lopen in elkaar over.  De schilderijtjes zijn ingelijst in een houten lijstje met glas ervoor.

Setprijs € 100,--

Gezien de kwetsbaarheid van de schilderijtjes kunnen ze alleen worden opgehaald.


Mooie, aparte etagère. De etagère heeft 4 lagen voor een heleboel lekker dingen. De etagère is opgebouwd uit divers wit serviesgoed met een zilverkleurig randje. Op het onderste bordje is een zilverkleurig vogeltje bevestigd! Deze etagère is uniek!

€ 12,50

Gezien de kwetsbaarheid van de etagère kan deze niet in de vaatwasser.  De etagère kan alleen worden opgehaald. 


Schattige brocante etagère, opgebouwd uit brocant, gebruikt servies. Hierdoor is elk exemplaar anders! Deze is roze met wit en bestaat uit 3 lagen. Bovenop een schaaltje. Handig voor nootjes of olijven.  Van het schaaltje is een heel klein blusje af, maar dit is niet storend. Hierdoor mag de etagère weg voor een heel leuk prijsje!

€ 9,95


Gezien de kwetsbaarheid van de etagère kan deze niet in de vaatwasser. De etagère kan ook niet worden verzonden.
   

Deze is ook heel leuk, maar een heel andere stijl. Blauw met wit, zo is er niet nog een te vinden! De etagère bestaat uit twee lagen, met  veel ruimte voor allemaal lekkere dingen. Het is opgebouwd uit diverse soorten, gebruikt serviesgoed. Alle onderdelen zijn in een perfekte staat.

€ 12,50

De etagère kan niet in de vaatwasser. Gezien de kwetsbaarheid van de etagère kan deze ook niet worden verzonden.
 Oude gereedschapsbak in een nieuw jasje. Leuk met lieve vaasjes op de tafel. Of om kleine spulletjes in te bewaren. Kan ook buiten met plantjes, maar dan zal er nog even een beschermende lak over heen moeten.

€ 17,50


Verkocht