MOOIZOOTJE


TAFELTJES EN STOELTJES

BLOEMETJES

     

Lief, klein stoeltje. Leuk voor bij de salontafel, op de kinderkamer of in de hal om de schoentjes aan te trekken. Het stoeltje is gerestyled met een witte zijdeglans verf en gedecoreerd met 3 bloemetjes in verschillende kleuren roze. De hartjes van de bloemen zijn geel. Dit maakt het een gezellig stoeltje, maar tocht passend in ieder interieur.

Zithoogte 29 cm

€ 24,95


ZONNETJE


   


Heel leuk schommelstoeltje!  Het stoeltje is gerestyled met een witte zijdeglans verf en gedecoreerd met zonnige gele accenten. Dit wil ieder kind wel!
Zithoogte 29 cm.

€ 24,95


MET EEN LIEF RANDJE


     


Dit lieve stoeltje past overal!  Er zijn twee verschillende. Het ene stoeltje heeft een fuchsiaroze met witte stippen randje en de andere een rood met witte stippen randje.
Zithoogte 29 cm

€ 15,00  per stuk


ROZE


   


Heel lief klein stoeltje. Hier wil elk meisje wel op zitten! Handig voor bij de salontafel, de tv of op de kinderkamer. Het stoeltje is gerestyled met een roze zijdeglans verf en gedecoreerd met een bloem. De bloem is gemaakt van limegroen en felblauwe verf. Een uniek stoeltje!
Zithoogte is 31 cm

€ 15,00


VERKOCHT


Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het restylen van nieuwe setjes, tafeltjes met stoeltjes.  De verwachting is dat er binnenkort weer nieuwe setjes klaar zijn en op de site geplaatst zullen worden.