MOOIZOOTJE

BELANGRIJKE INFORMATIE


MOOIZOOTJE hanteert de volgende algemene voorwaarden:
Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

De op de foto's getoonde accessoires zijn niet bij de prijs inbegrepen, tenzij anders vermeld.
De prijs van het artikel is inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten.  Na ontvangst van de bestelling wordt door MOOIZOOTJE een bevestigingsmail verstuurd. Hierin staat het totaal te betalen bedrag inclusief de verzendkosten.
Controleer goed of uw gegevens goed zijn ingevuld. Als uw emailadres niet goed is ingevuld ontvangt u geen bevestiging. Mocht u geen bevestiging ontvangen, neem dan contact met ons op zodat het probleem kan worden opgelost.
Indien u de bestelling komt afhalen, kunt u het gehele bedrag dan voldoen. Graag gepast!

 U kunt NIET pinnen.

De bestelling wordt pas verzonden zodra het totaal bedrag op de rekening van MOOIZOOTJE is bijgeschreven.

Indien u het artikel wilt laten bezorgen zullen wij via de email een bezorgafspraak maken. Betaling van het artikel kan dan contant bij aflevering geschieden, echter de bezorgkosten dienen wel van te voren op de rekening van MOOIZOOTJE te zijn overgemaakt. Indien u de voorkeur geeft aan een volledige betaling per bank, dan dient het gehele bedrag voor de bezorging op de rekening van MOOIZOOTJE te zijn bijgeschreven.


 Uw bestelling wordt 7 dagen voor u gereserveerd. Is binnen deze 7 dagen geen betaling ontvangen of een afhaalafspraak gemaakt, dan wordt uw bestelling geannuleerd.
U heeft 7 dagen bedenktijd. Binnen deze tijd kan het artikel, onbeschadigd, worden geretourneerd. Het aankoopbedrag minus de verzendkosten zal dan worden teruggestort. De verzendkosten voor het retourneren komen voor rekening van de klant. Dit betreft een wettelijke bepaling.
Persoonlijke gegevens zullen door MOOIZOOTJE uiterst zorgvuldig worden behandeld en niet aan derden worden verstrekt.
MOOIZOOTJE is niet aansprakelijk voor het stukgaan of ontstaan van andere schade door het gebruik van artikelen van MOOIZOOTJE.
MOOIZOOTJE behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van de website tussentijds te wijzigen.